Hjertestien

Hjertestien Er en proces, jeg har udviklet til dig, der vil opnå dybere indre kontakt med dig selv, få større ro på tanker og mindske evt. ubehagelige fornemmelser i kroppen og opnå større fleksibilitet og balance i følelseslivet. Den er også til dig, der i nuet ønsker, at opnå dybere kontakt til dig selv og være mere omsorgsfuld og selvkærlig overfor dig selv.

Du kommer med på en rejse, hvor du bliver guidet til dybere kontakt i dig selv. Du får et fantastisk værktøj til din daglig praksis, i at træne dit nervesystem i følelsesregulering og større indre ro på tanker og krop med meditation og mindfulness.

Vi har alle brug for at styrke vores kompetencer og dagligt træne nervesystemet og følelsesregulering, for at kunne vedligeholde tilstanden god egen-tilstand, funderet ro og balance. Jeg ved, du allerede har de iboende kompetencer, der fordres i at mestre evnen at kunne skabe dybere kontakt til dig selv, opnå større grounding og balance i livet.
Fokuseringen i den guidede proces er, med afsæt i kropsbevidsthed, sansninger, styrke kompetencer og ressourcer. At fremme ressourcerne og evnen i god egen-tilstand med fleksibilitet i de 4 opfattelsespositioner. Meditationen kan både laves siddende og liggende. Jeg har i denne meditation taget udgangspunkt i siddende position.

Fokusering inden du lytter til hjertestien:

Brug et par minutter på, at undersøge hvad det vil sige for dig at mærke god egen-tilstand og føle dig fleksibel.

Nuværende situation: Tænk på en situation hvor du særligt har haft brug for din gode egen-tilstand Hvad mærker du?

 

Pris: 52 kroner

Køb Hjertestien

Sådan får du Hjertestien

Udfyld formularen her på siden. Du vil modtage en e-mail med betalingsinformationer.

Når din betaling er modtaget fremsendes Hjertestien til din mail.