Metoder

Hvorfor er terapi virksom?

Med psykoterapi kan du få arbejdet med dine værdier i livet og hvor du går på kompromis med dig selv. Du kan heale traumer og uhensigtsmæssige mønstre, negative overbevisninger, som forhindre dig i at leve dit liv, du ønsker dig.

Psykoterapi virker fordi du kommer tættere på dit indre, du kommer i kontakt med dig selv på et dybere plan. Du får sunde strategier som får dig til at handle udfra hvad der har betydning for dig.

Gennem psykoterapi kommer du i dit hele eget tempo og parathed i en proces, hvor du lærer dig selv bedre at kende, opnår større accept af din livslinje med alt hvad der er dig. Vores sind er så snedig, at du aldrig kommer til at arbejde med noget du ikke er klar til. Dit indre / din sjæl viser dig hvad der er klar til i det psykiske system, at blive arbejdet med.

Psykoterapi er ikke et kvik fix, det er en proces og rejse, som du skal vælger for dig. Så du kan blive din egen chauffør og livsdesigner i dit liv. Få arbejdet med det, der forhindre dig i at være nærværende med dig selv og andre. Livet byder på udfordringer for os alle, og vi kan have brug for hjælp, når vi føler vi står i orkanens øje, og føler os rådvilde eller magtesløse i forhold til, hvordan vi skal håndtere livet her og nu.

Hos Livssind kan vi arbejde med: