Arketyper

Ved du, at de arketypiske energier er motoren i vores ubevidste sind? Og det er muligt for dig, at leve et helt liv, uden at opdage det. Vores arketypiske mønstre, er som en sideløbende virkelighed. En skjult verden, der ligger i det ubevidste og indre liv – i naturen og livskraften. At opdage og møde denne verden, få indsigt i dine arketyper er en måde, at møde dig selv på, måske for første gang.

Arketyper er instinkter og defineres som en medfødt tendens til at danne billeder med intens følelsesmæssig kraft og mening. Når de aktiveres, påvirker de vores handlinger og adfærd. Arketyper kan være symboler, tanker, minder, billeder, adfærdsmønster og karakter med unikke personlighed træk.
Arketyper er en af grundstenene i livet og opbygger vores personlighedsstruktur. De arketypiske udtryk defineres i stor grad af kultur og personlige livserfaringer. De er vores indre leder og guider vores værdier gennem livets stadier.

Når vi arbejder med arketypiske energier inddrages Jung ´personlighedsmodel. Jung definerede arketyper som fælles minder fra vores forfædre, der ligger dybt i vores ubevidst sind – også kaldet det kollektive ubevidste. Minderne samles og organiseres gennem arketypiske energier.

Arketypernes hovedfunktioner:
– Arketyperne organiserer vores minder i temaer
– Arketyperne sendes op til det bevidste niveau, når der er brug for det i de rette situationer.

Skyggearbejde og projektioner har fundament i denne model. De arketypiske energier er et naturligt afsæt til forståelse for at mennesket både har lys og skyggesider.
Med inddragelse af de arketypiske energier i terapien, kan vi skabe større forståelse for dit indre landskab og model af verden. Samtidig kan der kastes lys på de relationer og mennesker du har i dit liv. I arbejdet med arketyper, kan du skabe dybe forandringer i dit liv.

DIT LIV DIT VALG:
Så er du motiveret og nysgerrig på dine arketyper?
Vil du tage ansvar for dit liv?
Bringe dig i kontakt med dig selv på et dybere plan?
Så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afstemmer, om et forløb hos Livssind netop vil være det helt rigtig for dig.