Familieopstilling

Ved du, at svære oplevelser og traumer kan vandre gennem generationer tilbage i din familiehistorie? Det har indflydelse på dit liv ”her og nu” det påvirker dig og kan komme til udtryk i dit voksenliv som ensomhed, vrede, stres, manglende selvværd. Måske oplever du reaktionsmønstre, livsmønster og temaer, som du er bevidst om, og som du oplever har en uforklarlig og uforståelig kraft over dig. Hvad er det DU er bærer af og har overtaget i familiesystemet?

Familiesystemet er en kraftfuld metode til at arbejde med personlig udvikling. Familiesystemet er de dybtliggende systemer og mønstre, der har ophav hos vores forfædre og i de oplevelser, som families generationer har haft. Vi er herved forbundet i energien/sjælen i familefeltet.

Det påvirker vores liv ”her og nu” i familiesystemet og fortidens uhensigtsmæssige adfærd får indflydelse og kan gentage sig i dit ”nu” i livet. Det er muligt at heale dybe problematikker, der ellers er svære at få healet. Det kan give os følelsen af at vi ”ikke slår til” eller vi sidder fast og ikke at være komme videre.

Vores uhensigtsmæssige livsmønstre kan herved både være opstået i forhold vil vores opvækst betingelser og biologiske liv, det kan også have rødder langt tilbage i familiehistorien og slægten.

I vores tidligste opvækst lærer vi ”familiesamvittigheden”. Hvad der er rigtig og forkert, ret og uret i familien. Vi lærer at tilpasse os, agere i forhold til værdier og livsmønstre, så det passer ind i familiesystemet, fordi vi har brug for accept, kærlighed og ”Vi hører til”. For det lille barn handler det om liv eller død. Vi ”ned-arver” mønstre der sætter sig i familiesjælen, og som overføres i det ubevidste niveau til efterfølgende generationer.

Med familieopstiller, kan vi skabe bevidst om de følelsesmæssige forviklinger i familiesystemet, dets indflydelse og påvirkning på vores adfærd i livet. Når de ubevidste kræfter og årsager opleves, følelses og inkluderes i opstillingen, mister mønstret sin kraft og magt. Familieopstillings principperne er unikker og særlige vigtige for at energien/livet kan flyde frit i vores nuværende liv og familiesjælen.

I terapien arbejder vi med at ændre de følelsesmæssige blokeringer i dine nuværende relationer. Vi arbejder med at skabe balance i de arketypiske energier i familiesystemet. Jeg hjælper dig med at genfinde din indre styrke. At sige ” ja” og få accept af dit ophav i dit familiesystem, så du kan leve dit liv udfra dit hjerte og det du ønsker for dit liv.

DIT LIV DIT VALG:
Så er du klar til at give slip på ”automatikken”?
Vil du tage ansvar for at heale op på gamle familiemønstre som du hænger fast i?
Vil du være den, der skaber healing, så dine børn og generationer frem kan leve mere fredsfyldt i deres relationer?
Så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afstemmer, om et forløb hos Livssind netop vil være det helt rigtig for dig.