Coaching

Coaching hjælper dig til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker dig. Det hjælper dig til at sætte klare mål, opdage og udnytte dit fulde potentiale, så du bliver ”den bedste udgave af dig selv”.
Coaching hjælper dig til at ”sætte dig selv fri”. Til at turde vise verden, alt det du står for, alt det der er dig og det du kan. Du lærer, at stå fast ved holdninger, overbevisninger, tanker og følelser, at være fokuseret og sætte mål, så du står autentiske ved dig selv. Herved opnår du livskraft, indre glæde og kan leve det liv du drømmer om.

Coaching foregår inden for 3 forskellige felter.

Relationen til dig selv – fx krop, din livslinje ved fortid og fremtidselv, din mentale sundhed ved kognitive mønstre med hæmmende overbevisninger, negative tanker, indre kritikker.

Nære relationer – fx børn, venner, familie, parforhold m.m.

Dit professionelle liv fx – arbejdesrelationer, fremtidsmål, relationer og mindset til tid, penge.

Med Coaching er mit vigtigste formål, at guide dig til at finde ud af, hvad der skal til og hvad du vil, når du mangler retning i livet. Hvad der forhindrer dig i, at bevare dine fokuspunkter og opnå de mål du sætter dig for. Coaching er en metode, der er tager udgangspunkt i dit liv ”her og nu”. Vi ser fremad, er handlingsorienteret. Coaching er virksom til, at bryde negative tanker og overbevisninger. Sætte klare mål, få ryddet forhindringer af vejen og forandret livsmønster, kognitive ubalancer og uhensigtsmæssige vaner. Overkomme forhindringer, udfordringer og forandre dem til motiverende alternativer og nye muligheder.

Med coaching får du styrket din tro på dig selv, dit selvværd, din selvtillid, dine ressourcer og fulde potentiale, som er alle dine talenter, alle dine muligheder, og alt det du kan gøre og være, når du sætter dig fri af indre og ydre forhindringer.

Inden for Generative Coaching anvendes de nyeste værktøjer, så der coaches både på specifikke og på mere generelle mål. Jeg støtter dig med nysgerrighed og reflekterende spørgsmål i din coachingproces til at finde dine svar indefra. Jeg hjælper dig, til at finde indre motivation og mening, fastholde dit fokus på dine konkrete mål.

Forskel på Coaching og terapi

Den væsentligste forskel på coaching og terapi er, at coaching rettes blikket fremad, der arbejdes med indre motivation, fokus og mål. Coaching healer og skaber vejen for et mere glædesfyldt, lettere og tilfredsstillende liv.

Med psykoterapi er blikket bagudrettet. Du får her healet og forandret tidlige dybtliggende livsmønstre, med tilpasning, traumehistorie og din familiesystemisk historie, som har indflydelse på din trivsel og dit liv her og nu.

Life Coaching og Mentorforløb

Har du svært ved at holde fast i dig selv, være motiveret og målrettet? Føler du, at du står alene i din proces, at du har brug for en personlig coach og mentor, til at bakke dig op og støtte dig i din proces. Så kan vi sammensætte et MENTORFORLØB til dig, der fuldstændig bliver tilpasset dine ønsker og behov.

Forløbets varighed er 3 mdr. Der er indlagt 1 coaching/rådgivnings samtale per mdr. Første session er en afklarende samtale varighed på max 11/2 time, hvor vi afstemmer dine ønsker og behov. Herefter er coachingsamtalerne på 45 min varighed. Samtalerne kan også deles op til 30 min efter behov. Du bestemmer helt selv dit tempo i forhold til de indlagte samtaler.

For nogen er et MENTORFORLØB den helt rigtig hjælp, der er brug for til at sætte mål og skabe et helt nyt afsæt og væren i livet.

DIT LIV DIT VALG:
Er du motiveret?
Vil du tage ansvar for dit liv?
Bringe dig i kontakt med dig, selv på et dybere plan?
Så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afstemmer, om et forløb hos Livssind netop vil være det helt rigtig for dig.