Om Livssind

Med psykoterapi hos Livssind er min vigtigste intention, du føler dig mødt, set og forstået med alt hvad der er dig. Alle mennesker har en dyb grundlængsel, i at blive mødt, som den vi er. Det er et grundvilkår vi har i livet. Det handler for mig, om at være din støtte, guide og skabe et trygt rum til din proces i de forandringer du vil skabe i dit liv. Så du opnår større frihed, personlig kraft og styrke til at følge din passion og være dig.

I din proces med psykoterapi, kan du arbejde med alt det, der spænder ben for dig i dagligdagen, og i livet for at få et mere tilfredsstillende og glædesfyldt liv. Du kan arbejde med svære relationer, negative overbevisninger, bryde uhensigtsmæssige vaner, styrke dine ressourcer, heale traumer, opnå større selvværd og selvtillid.

Hos Livssind kommer du til at arbejde med følelser, værdier og overbevisninger. Vi arbejder med den kognitive del, den tredelte hjerne. Vi styrker forbindelsen med hjerne, krop, følelser og hjerte, så du opnår eksistentielle og varige forandringer i dit liv. Der er mange lag i det psykiske system, og vi arbejder både på det bevidste og ubevidste niveau. Terapi er katalysator, for at du opnår større bevidsthed omkring dig selv, dit indre og herved kan du også træffe valg om forandring. Vi kan kun gå så langt, som vores bevidsthed rækker til.

Når du arbejder med selvudvikling er det, som når du piller hver enkelt lag af et løg. Jo flere lag du får bearbejdet og får pillet af, jo mere vil du ”komme hjem i dig selv”. Terapi virker, fordi du opnår en dybere indre kontakt til dig selv,  så du kan sætte sunde grænser, mærke dine behov og stå fast i dit fundament.

Det er en livsrejse du begiver dig ud på, når du vælger dig selv til og træffer valg om, at heale det der føleles svært, så du kan skabe dit liv og din fremtid, udfra hvad der er vigtig for dig. Selvudvikling er et livsprojekt, vi udvikler os gennem hele livet, og det der får betydning er, om du tager ansvaret for at forandre det der er svært for dig eller du vælger, at leve dit liv udfra sådan som det nu er. Du skal vide, der er altid noget at gøre og det er dit valg. 

Lidt om mig: 

Jeg har arbejdet med mennesker gennem hele mit arbejdsliv. I år 2008 tog jeg springet fra at være kommunal dagplejer gennem12 år og tog uddannelsen til socialpædagog med specialet: mennesker med sociale problemer. Sideløbende arbejdede jeg med mig selv gennem selvudviklingskurser, terapeut uddannelse i gestalt analyse, og senere er der kommet coach, supervisor og Yes2life integreret psykoterapeut uddannelse til i mit repertoire. Det er vigtigt for mig, at have en palet af værktøjer, til at kunne støtte klienters udviklingsproces bedst muligt.

Gennem mit arbejdsliv har jeg arbejdet med børn i alle aldersgrupper. Har haft funktionen miljøterapeut i socialpsykiatrien i ti år, hvor mange diagnoser har været repræsenteret. Jeg har særlig erfaring i spiseforstyrrelse og bordeline personlighedsforstyrrelse. Jeg har fast job som familiebehandler og sandplay terapeut, sammen med min selvstændig virksomhed i klinik Livssind og Aloe Vera Universet-DK

Jeg er 53 år. Har tre voksne børn og et barnebarn. Min udviklingsrejse startede for mere end 16 år tilbage. Jeg befandt mig et sted midt i livet, hvor jeg kom i dyb krise med depression og skilsmisse. Jeg skulle tage stilling til, hvordan jeg egentlig havde det, og hvad jeg ville med mit liv. Jeg startede derfor en fantastisk givende rejse, der også til tider har været hård, da det aldrig er helt lystfyldt, at arbejde med udfordringer og alt det der gør ondt indeni.

Og det virker, det har skabt langt større livsglæde, livkvalitet, velvære og balance i mit liv og heraf kommer min passion, at det skal alle mennesker have mulighed for at opleve i livet. Derfor har jeg dedikeret mig til at hjælpe mennesker i udviklingsprocesser, som vil heale tidlige livsmønstre, traumer, svære oplevelser og skabe større glæde og balance i livet. Det er en livsrejse for alle mennesker og vi kan i voksenlivet selv træffe valg, om at vælge det gode liv. DIT LIV DIT VALG.

Min MISSION: Med hvilken formål skal mine kompetencer bidrage?
Jeg vil skabe et rum af tryghed, tillid og byde alt velkommen med accept og blidhed, i hvad der må vise sig i kontakten og healings/forandrings processerne. Så vi kan møde hinanden og os selv med større kærlighed og respekt.

Min VISION: hvordan vil jeg bidrage med det jeg kan til verden?
Jeg ønsker at bidrage med lys, kærlighed og healing til det enkelte menneske og denne verden. Så der opnås større balance og velvære i livet. At vi kan udnytte vores fulde potentiale og få det liv, som vi går og drømmer om.

Mit MANTRA: Livet skal være let, legende og kærligt. Det der føleles svært bydes velkommen, der er noget vi skal lære. Vi har alle iboende ressourcer, til at udvikle os og opnå det gode liv vi vil have, med det vi har med os i livet.

DIT LIV DIT VALG:
Er du motiveret?
Vil du tage ansvar for dit liv?
Bringe dig i kontakt med dig, selv på et dybere plan?
Så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afstemmer, om et forløb hos Livssind netop vil være det helt rigtig for dig.